Welkom bij BeerAzimuth

language

Retrouvez-nous

Eenheid Technische Ontwikkeling

  • Home
  • services
  • Eenheid Technische Ontwikkeling

Diensten

Uw bedrijf groeit

BeerAzimuth ondersteunt u en biedt apparatuur die is aangepast aan uw behoeften. Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd op basis van veeleisende criteria: kwaliteit, flexibiliteit, know-how en dienst-na-verkoop.

EASYbräuVelo

Een partnerschap van meer dan 15 jaar met VELO/TMCI Padovan heeft hun know-how, de kwaliteit van het aangeboden materieel en de prestaties van de dienst na verkoop bewezen. Het lag dan ook voor de hand dat BeerAzimuth Velo en zijn bierdochter Easybräu als bevoorrechte bondgenoot koos.

Dit bedrijf is de officiële leverancier van vele brouwerijen in Frankrijk en België.

Het bereik is zeer groot :

  • Brouwkuipen van 1hl tot 150 hl;
  • fermentoren;
  • opslag en conserven tanks;
  • filters;
  • flashpasto;
  • gist vermeerderaar;
  • dry hopping;

m+f KEG-Technik GmbH & Co. KG

m+f KEG-Technik GmbH & Co. KG is de specialist voor het reinigen en afvullen van vaten. Het biedt oplossingen voor het reinigen en steriliseren van roestvrijstalen vaten en het afvullen van wegwerpvaten.

Van de MONOMAT voor het reinigen en steriliseren van vaten tot de volledig gerobotiseerde installaties van 1.000 vaten/uur, het team van ervaren ingenieurs en technici staat in voor een optimale kwaliteit en houdt ter plaatse toezicht op de installatie. Bovendien ondergaan alle machines die de fabriek verlaten een fabrieksacceptatietest (FAT).

A-PF Solutions

« Het nuttige met het aangename combineren »

Het derde partnerschap is geboren uit vriendschap en wederzijds respect, maar ook uit het vanzelfsprekende: om een kwaliteitsdienst aan te bieden, is het zinvol de technische vaardigheden van A-PF en de brouwerijkennis van BeerAzimuth samen te brengen.

A-PF Solutions beschikt over toonaangevende expertise op het gebied van pompen, hygiënische kleppen, warmtewisselaars, mixers en filters. De onderneming selecteert en biedt kwaliteitsproducten aan. Het werkt met partners van wereldfaam, maar blijft flexibel en op mensenmaat.

A-PF SOLUTIONS EN BEERAZIMUTH BIEDEN U DE REDA CENTRIFUGE

REDA S.p.a. werd in 1983 opgericht in Vicenza, Noord-Italië. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de wereldleiders op het gebied van het ontwerp en de vervaardiging van centrifuges voor de zuivel- en drankenindustrie (wijn, bier, sap, enz.) en voor specifieke toepassingen (eieren, plasma, natuurlijke extracten, koffie, thee, enz.). Het intense werk op het gebied van onderzoek en ontwikkeling dat al jaren wordt toegepast op het gebied van mechanische scheiding heeft aanzienlijk bijgedragen tot de verspreiding en het succes van het REDA merk in deze verschillende sectoren. De REDA centrifuge is een must geworden in de wereld van de scheiding. Het staat synoniem voor degelijkheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en prestaties.

De RE-BR-serie is speciaal ontworpen voor het polijsten en filtreren van bier. Centrifugeren is de meest economische filtratietechniek. Bierverliezen worden beperkt en de organoleptische kwaliteiten van het bier worden beschermd. De levensduur van de filters na centrifugering wordt aanzienlijk verlengd. Om oxidatie te voorkomen, wordt de afdichting verricht met een vloeistofring (niet met een mechanische afdichting) en wordt bij het openen van de kuip een injectie van CO2 verricht.

BeerAzimuth geeft ook advies over de bottellijn en verpakking

Neem contact met ons op als

- U wilt de kwaliteit van uw bieren verhogen en behouden
- U wilt uw energiekosten verlagen
- U wilt een efficiënt bedrijf
- U wilt apparatuur met hoge prestaties

Per telefoon

+32 (0)470 91 48 58

Per email

md@beerazimuth.be