Welkom bij BeerAzimuth

language

Retrouvez-nous

Afdeling Kwaliteit en productiviteit

  • Home
  • services
  • Afdeling Kwaliteit en productiviteit

Diensten

Ongeacht de grootte van uw bedrijf

BeerAzimuth biedt audits aan op maat van uw behoeften

O2/CO2-audit
Voor een permanente productkwaliteit

O2/ Met de modernste apparatuur kan een audit worden uitgevoerd van het probleem van de opname van opgeloste zuurstof in het bier binnen de brouwerij.

Alle stadia van het pompen, overpompen, filtreren, centrifugeren en bottelen worden gecontroleerd. Alle vulkleppen kunnen afzonderlijk worden gecontroleerd.

Deze audit valideert goede werkpraktijken en de goede werking van de apparatuur. Het onderhoud van de kleppen van de vuller kan worden gebaseerd op concrete cijfers en niet op een preventieve, willekeurige basis. Het voor de hand liggende doel is de onderhoudskosten aanzienlijk te verlagen.

CO2/ Het meetapparaat maakt het mogelijk de CO2-concentratie te controleren vóór de hergisting in de fles, maar ook in de fles na de hergisting.

Deze controle garandeert een permanente kwaliteit.

Controle van
condenspotten

Condenspotten zijn essentieel voor de goede werking van het stoomsysteem. Het is van essentieel belang ze regelmatig te controleren. Als ze slecht zijn geïnstalleerd of defect zijn (verstopt of lekkend), kunnen ze de prestaties van uw brouwerij ernstig verstoren. De financiële verliezen kunnen aanzienlijk zijn. Een lekkende sifon kan tot 3000 euro per jaar kosten. Gemiddeld 30% van de vallen in een installatie is defect.
 
Idealiter zou deze audit met regelmatige tussenpozen moeten worden uitgevoerd.

Prestatie-audit

Deze audit biedt een externe kijk op het instrument en de werkmethoden vanuit alle invalshoeken.

BeerAzimuth kan een lijst opstellen met adviezen en verbetervoorstellen op procesmatig en technisch gebied. BeerAzimuth beschikt ook over de nodige apparatuur om celtellingen uit te voeren. De voordelen zijn talrijk: regelmatigheid, stabiliteit, geen voortijdige veroudering van het hergiste bier in de fles. Als gecertificeerd preventieadviseur en VCA-manager kunnen wij ons bezighouden met het veiligheids- en preventieaspect van de audit.

Neem contact met ons op als

- U wilt de kwaliteit van uw bieren verhogen en behouden
- U wilt uw energiekosten verlagen
- U wilt een efficiënt bedrijf
- U wilt apparatuur met hoge prestaties

Per telefoon

+32 (0)470 91 48 58

Per email

md@beerazimuth.be